Чоловік важкохворої актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк вже повернувся до повноцінного способу життя і робочим графіком. Відомий російський фігурист Петро Чернишов разом зі своєю партнеркою Тетяною Навкою відправився до Мінська (Білорусь) на гастролі.

Петро Чернишов та Тетяна Навка, Instagram

Так, російська фігуристка Навка, яка є дружиною прессекретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова, размістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новину про поїздку до Мінська. Там Тетяна та Петро вийдуть на лід у постановці під назвою "Руслан і Людмила".

Слід підкреслити, що така поведінка Чернишова, який раніше ні на крок не відходив від лікарняного ліжка Заворотнюк, ще більше підігріває чутки про розлучення зоряної пари.

Петро Чернишов та Тетяна Навка, Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Петро Чернишов видалив всі спільні фото з Анастасією зі свого облікового запису.

Як повідомляв портал Знай.ua, онкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк розлучається з чоловіком.

Також портал Знай.ua писав, що дочка онкохворий російської актриси Анастасії Заворотнюк розмістила останнє фото матері.