Кончіта Вурст – це переодягнений в жінку виконавець Том Нойвірт. Він отримав славу і визнання в усьому світі після перемоги на Євробаченні у 2014 році. Кончіта досить активна у соцмережі Instagram, де часто радує публіку яскравими моментами свого особистого і творчого життя.

Так, в цей раз на сторінці артиста з'явилася неабияке фото, на якому Тома можна побачити в образі Кончіти на тлі гарних синіх куліс. Як видно, на ньому гарний мереживний костюм оригінального фасону – внизу у нього широкі штани, а зверху короткий топ і довгим шлейфом, який нагадує фату. Шанувальники вельми неоднозначно реагують на такі провокаційні фотосесії Кончіти, одні захоплюються її сміливістю, а інші засуджують такі експерименти.

Нагадаємо, Кончіта Вурст спокушає шанувальників прозорим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.