Популярна американська модель і світська левиця Кортні Кардашян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, обожнює епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз красуня показала незвичайні кадри, які, судячи з геолокації, були зроблені в японській столиці Токіо.

Кортні фотографує себе сама у ванній кімнаті готелю. На першому фото вона стоїть боком до дзеркала, а на другому так само боком, але вже присіла навпочіпки. При цьому на ній чорні латексні брюки з завищеною талією і темна кофточка, зав'язана на вузлик збоку. Волосся красуні розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники у захваті від нових фото Кортні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.