Російська співачка Наташа Корольова в Сургуті на заході зустрілася з Надією Бабкіною. Артистки зробили цікавий знімок і опублікували його в мережі.

"Шалим з Надією Георгіївною @ngbabkina !!!", - написала Королева.

На знімку Королева сіла на руки до 69-річної колезі і прийняла грайливу позу.

Шанувальники не пройшли повз знімка і зазначили, які вони веселі. Однак не всі оцінили витівки дорослих жінок і зазначили, що вони "перегинають палицю".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ягідки", "Красуні!", "Веселушки", " Як там сибірські морози? З першим днем зими!!!⛄️", "Фулюганки", "Прекрасні пустунчика" Дві красуні з усіх красунь❤️", " 100% весело, блін нормальні люди завжди можуть зрозуміти, що подуріти(в хорошому сенсі) ніколи ще не кому не завадило. ДЕВЧЕНКИ -ВИ СУПЕР!!!👍👍👍", "Георгеевна як мумія перероблена", "Красавишны", "Молодці!! Обидві веселі та прикольні завжди!!", "Наташа, будьте скромніше.", "Блін, дорослі баби, а поводяться, як діти", - пишуть коментатори.

"Нагадаємо, Королева показала груди мрії, Тарзану заздрять усі.

Як повідомляв Знай. ua, Королева розкрила особисті подробиці свого улюбленого чоловіки.

Також Знай. ua писав, що обранець Королевою зі стриптизера-красеня перетворився в пухляша.