Відома українська співачка Ані Лорак, яка продовжує виступати і заробляти в Росії, часто підігріває інтерес публіки до своєї персони на сторінці в соцмережі Instagram. Так, цього разу 40-річна зірка вирішила в черговий раз нагадати фанатам про прем'єру її нового кліпу на пісню "ми порушуємо". Для цього вона опублікувала пікантне фото в цікавому total blak луці.

Як видно, перед камерою Лорак з'явилася в блискучих напівпрозорих брюках і прозорій блузці з пишними рукавами, яка зав'язана під грудьми і трохи оголює живіт. Волосся співачки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото зірка написала: "Завтра! Ви готові? Прем'єра #МыНарушаем!". Шанувальники з захопленням прийняли новину про новий кліп, а також почали засипати Лорак компліментами.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.