Скандальна українська співачка Таїсія Повалій, яка була нардепом при Януковичі і втекла в Росію після Майдану поділилася радісною новиною – у неї з'явився онук. Про це вона розповіла одному з російських видань. Причому, співачка зізналася, що дитина народилася деякий час тому, але про неї вона нікому не розповідала публічно, її про це попросив син і невістка.

Повалій зізналася, що дуже дано чекала цієї події, оскільки її синові Денису вже 36 років. "Я так довго чекала цієї події, – каже щаслива Тая. Вона також додала, що з задоволенням міняє памперси першого онука, і щедро витрачає на нього гроші. "Я думала про те, наскільки досконала природа, про те, що ця маленька людина – моє продовження, у нього моя кров, моя порода", - зазначила артистка.

Таїсія Повалій, Караван
Таїсія Повалій, Караван

Нагадаємо, з Повалій покінчили раз і назавжди, поставили жирну крапку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Повалий, Лобода і ANNA MARIA втекли в Росію в найважливіший для України день.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Повалій і Лобода розважать Путіна.