Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася новеньким інтерв'ю з відомим телеведучим Дмитром Шепелєвим, вдівцем співачки Жанни Фріске, яка померла від онкозахворювання в 2015 році. Так, Дмитро виховує їх спільного сина Платона, а нещодавно навколо нього почалася нова хвиля чуток, адже стало відомо про роман Шепелєва з новою жінкою на ім'я Катерина. В інтерв'ю ж знаменитість зізнався Ксенії, чи пробував він наркотики, розповів про виховання сина і навіть вперше заговорив про нову обраницю.

"Подивіться мою програму з Дмитром Шепелєвим. Діма - він як Кен. У мене завжди було відчуття, що він трішечки пластмасовий і занадто правильний. Він мені завжди був симпатичний, але цікавили й захоплювали ті герої, які можуть «дати вогню». А Діма..Начебто все правильно каже, але якось дуже ні до чого причепитися. Ось і канал ютюб відкрив не про груповий секс, а про «ідеальних татусів»))). Прям цукор на зубах,так?) Але виявилося, що якщо зняти цю тоненьку плівочку, там є в чому длубатися! Є порох в порохівницях і тиндер в кишені!❤❤❤😜😜", - поділилася емоціями від інтерв'ю Собчак. Фолловери не пройшли повз, залишивши свої думки в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне зізнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.