На українському телебаченні триває популярне шоу "Топ-модель по-українськи", і поки глядачі роблять ставки на те, хто стане переможцем, турецька ворожка вже знає відповідь.

Нагадаємо нашим читачам, що в третьому сезоні Алла Костромічева разом з експертами і учасницями модельного реаліті Нового каналу вирушили на зйомки до Туреччини. Під час відрядження команда проєкту об'їздила Туреччину вздовж і впоперек. Про це повідомляє "Новий канал".

Автобус "Топ-моделі по-українськи" ніде не затримувався надовго. Дорога між містами часом займала по вісім годин, і учасниці розважалися, як могли – співали, танцювали в автобусі, на коротких зупинках навіть намагалися репетирувати дефіле.

Так, на одній з таких зупинок учасниця Катя Куліченко на прізвисько Тьотя Мотя побачила автомат для передбачень: скляний куб з зображенням ворожки, який за відбитком долоні видає на листочках розписане майбутнє. Ну як тут встояти, особливо коли фінал проєкту незабаром.

Учасниці "Топ-модель по-українськи" в Туреччині, Новий канал
Учасниці "Топ-модель по-українськи" в Туреччині, Новий канал

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

– У мене написано, що я зустріну свою другу половинку, своє кохання, – розповідає Тьотя Мотя. – Сподіваюся, це збудеться! А ще гід переклав мені другу частину тексту, і, за його словами, там написано, що я близько до своєї мети і перемоги.

– А мені гід перевів, що моя краса – просто сліпуча, – сміється Наташа Масловська. – Хоча я точно знаю, на листочку написано, що я не дуже серйозно ставлюся до своєї справи, і потрібно бути зібранішою, не піддаватися емоціям.

– У передбаченні Чечели було написано, що вона працюватиме ночами і домовлятися про своє майбутнє, – зі сміхом доповнює Мальвіна Чукля, яка відмовилася від ворожіння. – Ось ми і замислилися, ким вона буде працювати в Туреччині. А ще їй пророкували, що у неї дуже складний розум.

Ну що ж, ми незабаром дізнаємося, чиє пророкування виявиться реальністю вже в п'ятницю о 19:00 у свіжому випуску "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі.

Нагадаємо, з подіуму — за бургерами: нарядна Ірина Шейк в компанії знаменитостей вирушила у фастфуд.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл виступала в костюмі Санти: як пустувала колишня акторка.

Знай.uа писав, дівчина Роналду розповіла, за що любить його: "Ти - джерело натхнення".