Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка свого часу прославилася як ревізор, продовжує епатувати публіку. Телезірка зазвичай приховує своє особисте життя, але іноді все-таки публікує у соцмережі Instagram фото з чоловіком Володимиром Локотко, який є гендиректором Нового каналу.

Так, днями Фреймут показала миле чорно-біле фото з коханим, на якому вони позують за чаєм, мабуть, в кафе. Видно, що парочка чимось захоплена, при чому Ольга дивиться в одну сторону, а її чоловік в другу. На ній темна блуза з цікавими манжетами, а на плечі вона накинула піджак. Її чоловік одягнений у теплий чорний светр на блискавці, під яким видно білу футболку. Фреймут не підписала цей кадр, а шанувальники почали обговорювати фото, засинаючи пару компліментами.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.