Відомий український артист, музикант і виконавець Віталій Козловський обожнює увагу публіки, і часто привертає її на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно Віталік взяв участь у благодійному проекті із захисту тварин і тепер час від часу показує чарівні фото з пухнастиками.

Так і в цей раз красунчик виклав в мережу на загальний огляд милий кадр, на якому позує з котиком на плечі. Хоча і не зрозуміло, це кіт чи кішка. Це кадр дуже світлий, він ніби випромінює тепло. На ньому Віталік стоїть на сірому тлі, на ньому прості джинси і біла футболка, а на обличчі мила посмішка. На плечі артиста причаївся сіро-білий котик, а він і не проти. Раніше Віталік вже показував фото з пухнастиком, тоді він тримав кота на руках. Шанувальники в захваті від нового фото артиста, його засипають компліментами.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.