Відомий російський артист Микола Басков розповів, як його колега співачка Софія Ротару пережила травлю в Росію щодо того, що вона не виступає у цій країні й фінансує українську армію.

Про це Басков сказав під час російської премії "Пісня року", яка проходить у суботу, 7 грудня.

Басков підтримав Ротару й закликав дбати про її здоров'я, адже співачка вже у солідному віці.

"Софія Михайлівна не дівчинка. Ви уявіть, як вона прийняла цю ситуацію. Коли я їй дзвонив, вона була просто пригнічена. Враховуючи те, що вона зробила за 50 років для нашої російської естради, радянської естради — це не правильно", - заявив Басков.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська співачка Софія Ротару поїде в Москву для того, щоб знятися в музичній премії "Пісня року". Крім того, артистка виступить на фестивалі "Легенди ретро FM". Відомо, що Ротару вже підтвердила організаторам, що візьме участь у "Пісні року".

Софія Ротару, фото: sollys
Софія Ротару, фото: sollys

Відомо, що Софія Ротару брала участь у 40 церемоніях вручення російської премії. Крім того, вона виступала там навіть до 2014 року, коли вже почалася війна на Донбасі. Однак у Росії довкола неї розгорівся гучний скандал через те, що артистка відмовлялася виступати у Росії.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок із найріднішою людиною, і це не Пугачова: "Моя кохана...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Кіркорова помітили з новою дівчиною: Пугачова залишилася в минулому, почав нове життя.