Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантні кадри зі зйомок шоу "Х-Фактор", де судить учасників разом з Олею Поляковою, Ігорем Кондратюком та Андрієм Данилко. Так, артистка позувала на чорно-білому знімку у шовковій червоній сукні з перукою на колір вбрання, засвітивши шикарне тіло.

"Random photos are always so special and amazing! What do you think? (Випадкові фото завжди такі особливі і класні! А ви як думаєте?)", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Настя,ти неземна..... браво!!!!", "Випадкові фотки, завжди виходять круті, на відміну від тих, коли позуєш🤗", "Секс🔥😍", "Яка ти красива. Очей не відірвати.", "Настуся .ти нереальна краса ,прекрасне фото🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Класне фото ,ти дуже красива жінка😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.