Нещодавно всесвітньо відома американська актриса Анджеліна Джолі прибула в Лондон, де відвідала постановку мюзиклу "Дорогою Еван Хенсен". Після вистави вона зустрілася з акторами, і для одного з них, Алекса-Томаса Сміта, ця зустріч була особливою.

Анджеліна Джолі з шанувальником

Так, хлопець є затятим фанатом голлівудської зірки. На доказ цього він набив татуювання на своєму плечі із зображенням кумира.

Анджеліна Джолі з шанувальником

Слід зазначити, що Анджеліні Джолі татуювання дуже сподобалася, і вона залишила під нею свій автограф.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анджеліна Джолі з шанувальником

"Сьогодні прекрасна Анджеліна Джолі прийшла на "Дорогого Евана Хэнсена". Я показав їй свою татуювання, і вона їй сподобалося. Вона підписала її, поцілувала мене і сказала, що повернеться, щоб подивитися на моє виконання ролі Евана. Я ніколи не відійду від цього", — поділився Сміт.

Анджеліна Джолі з шанувальником

Нагадаємо, що з'явилися нові подробиці розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі здивувала шанувальників новою інтрижкою. Незважаючи на те, що вона є багатодітною матір'ю і затребуваною актрисою, зірка встигла завести романтичні відносини з 32-річною актрисою Еван Рейчел Вуд.

Також портал Знай.ua писав, що 13-річна рідна дочка Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила назву і стала "Джоном".