В Лос-Анджелесі Голлівудська асоціація іноземної преси нарешті назвала список номінантів на престижну кінопремію "Золотий глобус". Про це зазначається на їх сайті.

Варто відзначити, що найбільше номінацій отримав фільм "Весільна історія" режисера Ноа Баумбака. Він може забрати 6 нагород, у тому числі в номінації "Найкращий драматичний фільм" і "Найкращі жіноча та чоловіча ролі" (Скарлетт Йоханссон і Адам Драйвер).

Відомо, що в номінації "Найкращий драматичний фільм" "Шлюбна історія" битиметься з "Ірландець", "1917" і "Джокером".

Також повідомляється, що "Одного разу в Голлівуді", "Мене звуть Долемайт", "Кролик Джоджо", "Рокетмен" і "Ножі наголо" позмагаються в категорії "Найкращий комедійний фільм".

Золотий глобус, фото: Getty Images
Золотий глобус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До речі, серіал від HBO "Чорнобиль" номінований на найкращий міні-серіал. Всього він претендує на 4 нагороди.

Церемонія нагородження пройде в Лос-Анджелесі 6 січня 2020 року.

Нагадаємо, український фільм "Додому" Алієва побореться за "Золотий глобус".

Як повідомляв портал Знай.uа, ВВС News Україна назвала короткі списки Книги року ВВС-2019, Книги року ВВС – Есеїстика-2019 та Дитячої Книги року ВВС-2019.

Також портал Знай.uа писав, хто визнаний найсексуальнішим чоловіком у світі.