Після перемоги на Танцях Мішина Ксенія стала однією з найпопулярніших українських знаменитостей. Вона регулярно дає відверті інтерв'ю і не боїться розповідати про минуле. Так, Мішина розповіла про те, як на сьомому місяці вагітності втекла від нареченого-тирана до рідного Севастополя. Про це повідомляє Clutсh.

Ксенія Мішина

"Мені було соромно спочатку за це. А потім я зрозуміла – боже, в нашій країні дуже багато таких жінок. І не з однією дитиною, а з трьома. Все пішло просто наперекосяк, і для мене це було дуже дивно. Людина просто змінився і став огидно себе вести. І я зрозуміла, що я терпіти це не буду", – поділилася з "Зірковим шляхом" Мішина.

Тільки, здавалося, молода жінка прийшла в себе і стала забувати свого кривдника, як він знову увірвався в її життя, щоб завдати чергові травми.

"Був момент, коли через 4 роки, синочку 4 або 5 років було, з'явився в театрі і побив мене. Так. Незрозуміло за що. Тобто у п'яному вигляді. Йшов спектакль, я вийшла з вистави і мене просто спустили зі сходів. Ну і все, і пропав", – розповіла Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ксенія Мішина з дитиною

Незважаючи на те, що після інциденту минуло багато років, артистка, як і раніше, турбується про спокій сина Платона, якого виховує сама.

Нагадаємо, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася розкішним вбранням, позуючи на фіналі шоу "Танці з зірками", переможцями якого стали Ксенія Мішина та Євген Кот.

Як повідомляв портал Знай.ua, актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина разом зі своїм партнером Женею Котом стала переможницею проєкту "Танці з зірками".

Також портал Знай.ua писав, що суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма прокоментував вибір глядачів танцювального шоу, зробивши несподівана заява про фінал. Відомий танцівник і хореограф вважає, що перемогу повинна була отримати інша пара.