Популярна українська співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинкою, і в якій величезна колекція кокошників, часто радує публіку яскравими фото в своєму Instagram. Оля велика любителька латексу і епатажу, ця красуня не втрачає можливості продемонструвати всі свої таланти. Так цього разу красуня показала вельми незвичайний, навіть фантастичний кадр, на якому з'явилася в мега епатажному образі.

Схоже, цей кадр був зроблений чи на концерт, чи на репетиції концерту. Полякова забралася на величезну диско-куля, яка прикріплений до стелі – вона буквально висить у повітрі. На ній відвертий наряд, який оголив її довгі стрункі ніжки і звичайно ж корона на голові, а ще довгий шлейф від шиї. При цьому Оля ще й примудряється співати. Під співачкою внизу на сцені ще і підтанцьовка у відповідних нарядах. У підписі до фото Полякова запитала фанатів: "А ви готові до нового року?". А шанувальники почали засуджувати її нову публікацію, деякі згадали, що подібну постановку з кулею бачили в кліпі Майлі Сайрус.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.