Українська співачка Таїсія Повалій, яка активно виступає в Росії, поділилася секретом, як їй вдалося схуднути на 18 кілограм. Про це пише "Хочу.uа".

"Їм все що хочу, але в міру, а то втратити форму недовго. Так чотири роки тому і вийшло: заїдала всім підряд проблеми, пов'язані з політичною ситуацією. У підсумку набрала 20 кілограмів. Одного разу подивилася в дзеркало і зрозуміла – так продовжувати не можна. Звернулася до дієтолога і стала харчуватися збалансовано: п'ять-шість разів на день невеликими порціями. Позбавилася від 18-ти кілограмів, а зараз підтримую результат", - заявила 55-річна артистка.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Також Повалій розповіла, що підтримувати форму їй допомагає її чоловік Ігор Ліхута.

"Ми разом! Він тоді так посвіжішав, а зараз знову взявся за старе. Вже півроку з усмішкою повторюю: "Ігоре, час зупинитися, відклади булку", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Таїсія Повалій із чоловіком Ігорем
Таїсія Повалій із чоловіком Ігорем

Нагадаємо, що Оля Полякова похвалилася ідеальним тілом і зізналася, як їй вдалося скинути п'ять кілограмів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олені Філоновій допомагає худнути учасниця "Ексів": "Можу зізнатися на всю країну..."

Також портал Знай.uа писав, що Адель розкрила секрет неймовірного схуднення: позбулася 20 кг.