Відома українська співачка Софія Ротару пережила травлю в Росію щодо того, що вона не виступає у цій країні й фінансує українську армію. Зірку критикують також в Україні за те, що вона все ж виступає у Росії.

На фоні такого стресу у Ротару зникло бажання виступати на сцені взагалі. Про це заявив її концертний директор Сергій Лавров для російських ЗМІ.

"Вона взагалі не хоче виступати, це я вмовляю", - заявив Лавров.

Софія Ротару, фото: sollys
Софія Ротару, фото: sollys

Також він зазначає, що за рік у Ротару може бути всього лише близько 10 виступів. Тому, за словами Лаврова, вона просто не може спонсорувати війну на Сході, адже велика частина її коштів йде на підготовку виступів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ротару спонсорує свою сім'ю. У неї п'ять братів і сестер, діти й онуки, яких треба поставити на ноги. Вона в минулому році купила трактор своєму братові. Потім, звідки у неї гроші? Не забувайте, що їй 72 роки. Вона виступає раз у місяць, і не кожен, за рік у неї буває 10 виступів. Гонорар у неї 50 тисяч євро, але відніміть від них витрати на колектив, на запис нових пісень, на костюми. Ви бачили, щоб Ротару вийшла в одному і тому ж костюмі? Вона і балету нові купує, божевільна на цю тему. Але навіть, якби у неї були гроші, вона все одно б не спонсорувала війну. Вона людина дуже миролюбна", – говорить директор.

Софія Ротару, фото: Gazeta.ua
Софія Ротару, фото: Gazeta.ua

Відомо, що Софія Ротару брала участь у 40 церемоніях вручення російської премії. Крім того, вона виступала там навіть до 2014 року, коли вже почалася війна на Донбасі. Однак у Росії довкола неї розгорівся гучний скандал через те, що артистка відмовлялася виступати у Росії.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок із найріднішою людиною, і це не Пугачова: "Моя кохана...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Кіркорова помітили з новою дівчиною: Пугачова залишилася в минулому, почав нове життя.