Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз красуня знову показала фанатам свого чоловіка, а також своє фото в новому образі. Як видно, в публікації спочатку йде фотографія, на якій Аліна позує в цікавому вбранні. На ній темне плаття незвичайного фасону з купою вирізів. Її волосся розпущене і укладене через теплу пов'язку, а на обличчі легкий макіяж.

На гіфці, яка йде після фото, можна побачити Аліну в обіймах її чоловіка Сашка. Він, як видно, ніжно пригортає й цілує красуню-дружину, а вона все це знімає на телефон. На ній те ж темне плаття, а чоловік одягнений у сіро-блакитна сорочка. У підписі до фото Гросу написала: "Хто сказав, що я мало посміхаюся? Сімейні вихідні. І принцеса Несміяна перетворюється на… (продовжте фразу). Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію співачки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.