Популярна українська співачка, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими моментами з життя у своєму Instagram. Так цього разу зірка знатно здивувала своїх шанувальників несподіваним фото в новому образі.

Як видно, перед камерою співачка з'явилася в незвичайному образі – на ній проста сіра футболка, і взагалі Надя знята з незвичного ракурсу. При цьому на її обличчі яскравий перламутровий макіяж, а на голові "вибух" з кучериків. Також можна помітити величезні сережки-кільця в її вухах, а на обличчі награно-млосний вираз. У підписі до фото Дорофєєва жартівливо написала: "Че как". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, красуню завалюють компліментами, а також відповідають на її питання.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.