Христина Асмус – російська актриса, яка прославилася зйомками в серіалі "Інтерни", і дружина коміка Гаріка Харламова. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами, і цей раз не став винятком – зірка показала кадри з прем'єри шоу, в якому вона брала участь.

Як видно, на прем'єру Асмус прийшла в цікавому вбранні – на ній бежевий картатий костюм зі спідницею і білою сорочкою, який нагадує шкільну форму. Свій образ Христина доповнила коричневими ботфортами і сумочкою в тон. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий вечірній макіяж. На другій фотографії актриса відображена вже в компанії молодого чоловіка, який виявився режисером шоу. У підписі до фото Асмус розповіла всі подробиці прем'єри.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.