Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 56-річна знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи в червоному облягаючому міні-платті і блискучих туфлях-човниках, доповнивши образ вечірнім макіяжем. Так, артистка похвалилася результатами схуднення. Варто відзначити, що Лоліта зі скандалом розійшлася з п'ятим чоловіком, тренером зі сквошу, 44-річним Дмитром Івановим, через його численні зради.

"Всім всього хорошого в похмуру зиму! Вибирайте все яскраве і сонечко підтягнеться) 🩱👠⛑ Не звертайте уваги на те, «що скажуть люди»☝! «Княгиня Марія Олексіївна» завжди вставить свої 5 копійок 😂 Пам'ятаєте цитату з Класика?) Вперед 😘🙌❤", - змотивувала прихильниць Мілявська. Фолловери не пройшли повз: "@lolitamilyavskaya ну ти і бомба 💣 🔥🔥🔥🔥", "Дає природа жінкам гарні ноги! 👏 або це колготки такі хороші? 😉😘", "Красуня! Ніщо так не прикрашає жінку, як тимчасова відсутність ЧОЛОВІКА!)", "Вау Лоліта, як 39 років тому👍", "Напевно колишній слюні пускає. Розумниця".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.