Напередодні Різдва актриса Дженніфер Еністон влаштувала гучну вечірку, на якій зібрала всіх самих близьких друзів. Серед запрошених був і колишній чоловік зірки – актор Бред Пітт, якого у Еністон у свій час поцупила красуня Анжеліна Джолі, а нещодавно вони розлучилися з нею. Як повідомляють західні таблоїди, Пітт приїхав у будинок колишньої дружини близько сьомої вечора, а поїхав одним з останніх. Треба сказати, що серед гостей вечірки була ще одна колишня Пітта – Гвінет Пелтроу, вони навіть були заручені.

Дженніфер Еністон, glamour
Дженніфер Еністон, glamour

Треба сказати, що Дженніфер Еністон щороку влаштовує такі вечірки напередодні Різдва для самих близьких друзів – в цей вечір вони всі разом наряджають ялинку в її будинку. Інсайдери повідомляють, що Бред Пітт був у будинку колишньої дружини на її 50-й день народження. І з того часу їх відносини все теплішають, зараз вони близькі друзі. Тому Дженніфер вирішила запросити екс-дружина на свято. "Всі важливі люди в її житті зібралися, щоб відсвяткувати наступає Різдво разом з нею. Бред входить в цю групу, і природно, що вона його запросила, і він прийняв запрошення", - говорить джерело.

Бред Пітт та Дженніфер Еністон, PeopleTalk
Бред Пітт та Дженніфер Еністон, PeopleTalk

Нагадаємо, Бред Пітт після розлучення з Джолі розважається з молодою актрисою.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилася шокуюча правда про стосунки Бреда Пітта з Дженніфер Еністон.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дженніфер Еністон побила рекорд Меган Маркл.