Український гурт KAZKA готується 27 грудня випустити новий та другий за рахунком альбом з новими піснями під назвою Nirvana. З цієї нагоди 17 грудня музиканти влаштували в Києві "таємну вечерю" - секретну зустріч з друзями, аби разом прослухати треки з майбутнього альбому, повідомляє кореспондент Знай.uа.

У винному барі BALTHAZAR в самому центрі столиці зібралося багато шанувальників творчості гурту. Прийшли і самі учасники колективу - Саша Заріцька, Микита Будаш, Діма Мазуряк, і їх творча команда. Не міг не прийти і Алан Бадоєв, який зняв для KAZKA провокаційний кліп на пісню "Палала". У мережі вже представлений тизер відео, який відразу ж викликав неоднозначну реакцію у глядачів.

Сотні коментарів присвячені найяскравішому моменту відео - коли хлопець засовує в рот солістки два пальці, причому робить це дуже еротично, і висовує звідти червону нитку. "Пірнай в глибини себе, слідкуй за червоною ниткою..." - свідчить підпис до відео.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На цій зустрічі Алан вперше прокоментував, що ж означають пальці в рот, через які так багато розмов у соцмережі.

Бадоєв зізнався, що за три дні до зйомок відео йому в голову прийшла ця ідея з пальцями, яка і лягла в основу сюжету, хоча спочатку була інша задумка.

"Якщо мене осіняє інша ідея, то треба терміново погоджуватися - вона і буде крута! За це вам величезне спасибі!" - подякував Алан.

Також він пояснив, звідки у нього виникла така ідея.

"Що таке пальці в рот? Плоть в рот, перше причастя, і так далі і тому подібне. Ми не соромимося! Я дуже радий, що KAZKA не соромиться відкритих тим, - зазначив Алан Бадоєв. - Шокую, якщо скажу, що натхненням для нас було католицьке причастя. Знаєте, коли священик дає випробувати..."

Музичний продюсер гурту KAZKA Андрій Уреньов від себе додав, що Алан зняв неймовірно красивий кліп, хто б що не подумав, який вийде найближчим часом.

Солістка KAZKA Саша Заріцька зізналася, що частинку себе віддала новому альбому.

"Я дуже сподіваюсь, що вам сподобається. Це все зроблено для вас! В цьому альбомі вся я - така, яка я є: вже доросла, вже з якимись своїми недоліками, але з такою офігенною музикою, з такими офігенними словами, що ви маєте це почути", - сказала співачка.

Саша Заріцька, KAZKA
Саша Заріцька, KAZKA

В альбомі Nirvana буде дуже багато драйву, судячи з того, як гості разом з KAZKA на "таємній вечері" пішли в танцювальний відрив.

"На цей раз брали участь набагато більше людей у створенні альбому. Але наші автори залишилися незмінні, - повідомив Андрій Уреньов. - Сергій Локшин написав 95% тексту пісень".

Вікторія Смеюха і Саша Заріцька
Вікторія Смеюха і Саша Заріцька

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

Аня Добриднєва та Микита Будаш
Аня Добриднєва та Микита Будаш

Саша Заріцька, KAZKA
Саша Заріцька, KAZKA

З зоряної тусовки підтримати KAZKA прийшла Віка з "НеАнгелів", а також - ведучий Микита Добринін з Дашею Квітковой, ведуча Міла Єремєєва, співачка Аня Добриднєва.

Міла Єремєєва і Віка з "НеАнгелів"
Міла Єремєєва і Віка з "НеАнгелів"

Нагадаємо, раніше Саша, Діма і Микита з KAZKA поділилися зі Знай.uа своїми враженнями про виконану роботу над альбомом Nirvana: “Було зовсім непросто записувати”.

Крім цього, солістка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька приголомшила своїх шанувальників гарячим тизером нового кліпу на пісню під назвою "Палала".

Також Знай.uа повідомляв, що до Києва приїхав знаменитий білоруський комік Вадим Галигін. Що він робив в українській столиці - читайте в нашому ексклюзиві.