Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася ніжними і жіночними чорно-білими зйомками, позуючи на даху висотки. Так, артистка приміряла лише накидку, суцільно вкриту чорними перами на голе тіло, залишившись при цьому босоніж.

"By @anka_fateeva
#Style @nazardidyk", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз, засипавши Дашу компліментами: "Красунечка💜💜💜", "Навіщо туди лізти?", "Вгору по кар'єрних сходах?", "Красиво", "Даша, Ви моя одвічна любов ❤️ Дуже прекрасна жінка! 🌹", "Шапку одягни, бо ж холодно ... ех!)", "гарне чуттєве фото вийшло ! 👍👏🏻👏🏻👏🏻." Варто відзначити, що Даша також виставила ще кілька фото з цієї серії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.