Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка співає в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими і стильними знімками. Так, в цей раз красуня порадувала фанатів забавним селфі, яке зробила у велике дзеркало. На знімку Надя чомусь прикрила обличчя телефоном, на який себе знімає. Не нею оригінальні світлі джинси незвичайного крою та короткий чорний топ, поверх якого вона одягла короткий чорний піджачок.

На ногах Дорофєєвої акуратні чорні черевики, а на руці висить чорна сумка з білим текстовим принтом. Її розпатлане волосся і накинуте на обличчя, вона торкаэться його руками. У підписі до фото Надя залишила лише позначки декількох сторінок, без будь-якої іншої підпису. Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, Надю засипають компліментами в коментарях, багато хвалять її стильний образ.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.