Журналісти провели цікаве розслідування щодо фінансових рухів скандально відомого співака Філіпа Кіркорова. Так, латвійський банк ABLV вимагає від виконавця виплатити значний борг, який складається з цілого ряду порушень за кредитним договором: відсотки за прострочення і штрафи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Кіркоров, фото - Вікіпедія
Кіркоров, фото - Вікіпедія

За інформацією журналістів, всього з артиста планують стягнути близько 3 млн 316 євро, однак суму вдалося скоротити до 779 тисяч. Так, щоб отримати заявлені кошти, банк звернувся до Таганського районного суду Москви. Стало відомо, що позов схвалено, а в рахунок погашення заборгованості вирішено продати нерухомість Кіркорова на публічних торгах.

Філіп Кіркоров, Kvitki
Філіп Кіркоров, Kvitki

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Початкову вартість розкішних апартаментів оцінили в 193 мільйони 257 тисяч російських рублів. Крім того, артистові доведеться попрощатися і з дорогою технікою, яку вже вбудовано в інтер'єр квартири.

А ось правозахисник зірки Олександр Добровінський назвав цю новину фейком, зазначивши, що жодної конфіскації не було. Дійсно вищезазначена сума не є для Кіркорова надзвичайною. Так, наприклад, день народження доньки Алли-Вікторії зірковий батько організував в ресторані на Рубльовці. За чутками, дитяче свято обійшлося йому в мільйон рублів. Деякі джерела стверджують, співак витрачає на дітей більше 500 тисяч на місяць, оплачуючи їм заняття.

Нагадаємо, Миколаїв розговорився про що йде зі сцени Пугачової.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова розлучається з Галкіним? Комік ризикує повторити долю Кіркорова.

Знай.uа писав, 43-річний Галкін роздягнувся на шаховому полі, дражнить Пугачову і фанаток: "Красень-чоловік!".