Всесвітньо відомі актори, яких полюбили сотні мільйонів людей по ролям у чарівної саги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом. Відомо, що зірки зібралися, щоб відзначити Різдво.

Про це стало відомо завдяки публікації самих зірок в мережі Instagram.

Публікація Емми Уотсон, Instagram
Публікація Емми Уотсон, Instagram

Так, на фото можна помітити, що для різдвяної вечірки зібралися: Том Фелтон (Драко Мелфой), Емма Уотсон (Герміона Грейнджер), Еванна Лінч (Полумна Лавгуд), Бонні Райт (Джіні Візлі) і Метью Льюіс (Невілл Долгопупс). Виконавці головних ролей Деніел Редкліфф (Гаррі Поттер) і Руперт Грінт (Рон Візлі) чомусь до них не приєдналися. Можливо, вони робили фото.

Також варто зазначити той факт, що публікація з 2-х фото на сторінці Тома Фелтона набрала трохи більше 1 мільйона лайків. Фото на сторінці Емми Уотсон менше ніж за добу набрала майже 3 мільйони "лайків".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка SHY зачепила за живе мільйони українців історією про дітей сиріт.

Як повідомляв Знай.uа Демі Мур, Камерон Діаз і інші голлівудські зірки, які знімалися у фільмах для дорослих.

Знай.uа писав, наші в Голлівуді: 15 зірок, про українські корені яких ви навіть не здогадувалися.