Відомий російський комік Євген Петросян нещодавно розійшовся з дружною Оленою Степаненко. Натомість, він узаконив стосунки із власною 30-річною коханкою Тетяною Брухуновою. У мережі з'явилися чутки про те, що нова пасія коміка готується народити йому дитину.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Причиною таких підозр стало те, що Тетяна Брухунова підписалася на групи у соціальних мережах, тематика яких — материнство, догляд за дитиною. Окрім того, у підписках коханки Петросяна виявили сторінку клініки, де народжували багато російських зірок.

Ні 74-річний комік, ні 30-річна Брухунова офіційно не підтвердили цієї інформації. Вони також не коментували інформацію про власне одруження.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що сама Тетяна Брухунова довгий час працювала в офісі з Оленою Степаненко. Широку популярність вона отримала влітку 2018 року в контексті розлучення Євгенія Петросяна й Степаненко. Саме тоді широка публіка дізналася, що дівчину й коміка пов'язує не лише робочі стосунки. Стало відомо, що їх стосунки тривають з 2013 року.

Нагадуємо, що нещодавно Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля". Пара активно щось обговорювала та не приховувала почуттів.

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.