Відома російська співачка Жанни Фріске померла від раку вже понад 4 років тому, однак й досі продовжуються пристрасті довкола її грошей. Поділ спадщини співачки та її сина Платона відбувається публічно, брудно і зі взаємними звинуваченнями.

Нещодавно чоловік Фріске телеведучий Дмитро Шпелєв дав скандальне інтерв'ю YouTube-шоу "Обережно, Собчак", у якому звинуватив батька Жанни у нападі на нього з пістолетом, залякування бандитами, поганих відносинах з донькою, небажання спілкуватися з онуком і у корисливих інтересах сім'ї.

Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua
Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua

Володимир Фріске у свою чергу заявив, що завжди був в теплих відносинах з Жанною, а з шестирічним онуком Платоном йому раніше Дмитро не дає зустрічатися. Крім того, чоловіка зацікавили витрати Шепелєва на дитину.

Батько померлої співачки нагадав, що родина отримала 470 тисяч доларів США з продажу американської квартири Фріске. Суму розділили порівну між сином співачки та її батьками. Ті ж передали свою половину Платону, однак за умови, що він сам розпоряджатиметься коштами після свого повноліття. Так, за словами, Володимира Фріске, Шепелєв сам використовує ці гроші й витрачає їх на адвокатів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

Крім того, Володимиру Борисовичу здалися неадекватними витрати Шепелєва на освіту Платона. 1,5 млн рублів він заплатив за навчання у нульовому класі елітної школи, в 500 тис. рублів обійшовся вступний внесок у навчальний заклад і 20 тис. рублів він віддав за шкільну форму.

Нагадаємо, раніше Шепелєв розкрив таємницю останніх років життя Фріске: "Погрожував застрелити"

Як повідомляв портал "Знай.ua", розбитий горем батько Жанни Фріске жорстко відповів Шепелєву після "казок" для Собчак: "Щоб він..."

Також "Знай.ua" писав, що Собчак вивідала секрети вдівця Фріске Шепелєва у новому інтерв'ю: про наркотики, батьківство і нову наречену