На днях відомий російський телеведучий Борис Корчевников опублікував цікавий відеоролик із знаменитою головною героїнею серіалу "Не родись красивою" Неллі Уваровой. Відтак, це відео активно розпочали обговорювати в інтернеті, а точніше вигляд знаменитості, який шокував користувачів соцмережі.

Так, на ньому актриса розповідає про свій благодійний проект, який розпочала кілька років тому. Щоправда, більшість фанатів пропустили крізь вуха все, що говорила зірка, та звернули увагу на зовнішність. На кадрах відео артистка, на думку шанувальників, виглядає просто практично невпізнанно.

Неллі Уварова, фото з вільних джерел
Неллі Уварова, фото з вільних джерел

Адже, як відомо, ще минулого року Уварова зробила ультракоротку стрижку. Тоді багато хто припускав, що це не надовго і воно пізніше відросте, але наразі з'ясувалося, що очікування були марні. Адже знаменитість не тільки не відростила волосся, а й підстриглася ще коротше – практично налисо.

Це в свою чергу засмутило прихильників.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Їй терміново потрібно перуку", "Жесть якась просто! У світі богеми що, у багатьох актрис зозуленька юркнула, чи що?", "З серіалу практично не змінилася", - пишуть в коментарях під дописом. Але слід зауважити, що є й ті, яким подобається новий образ зірки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.