Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила дуже компрометуючий кадр, на якому ніжно поцілувалася в губи з колишнім чоловіком Едгаром Камінським. Так, пара вирішила відсвяткувати дні народження їх маленьких дітей - 5-річного Леонарда і 4-річної Лаури, влаштувавши бенкет з розкішними тортами в одному з ресторанів Києва. Варто нагадати, що подружжя розлучилося 2 липня 2019 року, було кілька причин: Едгару не подобалися ревнощі дружини і її захоплення пластичними операціями, а Слава вважає, що на розставання також вплинули батьки.

"Я знаю , ви хочете обговорити ! Ми батьки своїх дітей! Та почуття , можливо є! Але у кожного своє життя! тЕчЕКа", - пояснила поцілунок Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Яка гарна пара 🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Він на Вас дивиться закоханими очима))))", "👍 молодець що прямо і по фактам", "Чудова пара... Шкода що все ось так😍😍😍😍", "Так в житті так буває, краще бути одним! Все буде....", "Все буде добре💞".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу девочку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.