Відома українська співачка, солістка гурту "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Фанати відзначили, в якій чудовій фізичній формі вона знаходиться.

До того ж, Слава і сама зізналася, що схудла за кілька кілограм завдяки новій системі харчування. Виявилося, що зараз Камінська підтримує себе у прекрасній формі завдяки інтервальному харчуванню.

Цю систему харчування зараз підтримують багато дівчат по всьому світу. Її суть полягає в тому, щоб їсти тільки в певний проміжок часу протягом доби. Найбільш популярним вважається метод 16/8.

Тобто їсти можна протягом 8 годин, а потім 16 годин голодування. Кожен може для себе самостійно вибрати проміжок часу і харчуватися більш-менш правильно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто уточнити що потрібно тримати себе в рамках споживаних калорій. Для багатьох підписників фізична форма Слави стала справжньою мотивацією, щоб спробувати дану методику на собі.

"Інтервальне голодування ))) 54.2", - похвалилася Камінська.

"Дівчата це просто знахідка! Супер! у мене за тиждень пішло 2 кг, а головне, що в цей період коли можна їсти немає обмежень, і тому немає зривів!", "Розвантаження для організму ніколи не була шкідливою", - діляться фанати.

Нагадаємо, Камінська прикрилася тільки плащем. Слава Камінська похвалилася яскравим чином з 90-х, примірявши ніжно-рожевий перуку.

Як повідомляв Знай. ua, Камінська залишилася тільки в трусиках. Слава Камінська похвалилася розкішним чином, виставивши напоказ ідеальне тіло.

Знай. ua писав, що Слава Камінська кардинально змінила імідж. Слава Камінська показала шанувальникам миле фото в незвичному образі.