Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Схоже зірка повернулася з теплих країн, але не перестала тішити фанатів гаряченьким.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове фото в сексуально-зухвалому образі. Якщо подивитися неозброєним поглядом, то може здатися, що Слава відрізала довге руде волосся. Однак, воно просто заховане за коміром шкіряного блискучого синього плаща. Слава зображена в дивній сидячій позі, вона не дивиться в камеру. Для фотосесії, крім плаща, вона одягла чорні латексні лосини і масивні чорні черевики на підборах зі шнурками. Сидить слава на фіолетовій валізі.

Зазначимо, що за пару хвилин до публікації цього фото Камінська опублікувала зовсім інше, але потім швиденько його видалила. А в підписі до цього знімку вона написала: "Вирішила змінити фото. Спокійною". Фанати Слави Камінської в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Така сексі", "Мальвіна втомилася", "Худнемо до літа", "Боти бомба, лук бомба", "І що б без лосин, в сенсі інше, спокійніше", "На Анжеліну Джолі схожа на цьому фото", "Гарна Слава в будь-якому образі", "Ну дуже красива", "Красуня", "Обожнюю вас, ви богиня", "Ну красуня", "Класна", "Краса – страшна сила", "Шикарна і неповторна, як завжди", - пишуть в коментарях до фото Слави Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.