Наташка Горова – 20-річна донька Ірини Горової, яка є колишньою дружиною Олексія Потапенка. Потап у свій час удочерив дівчину, а коли вона підросла, то впевнено увійшла в тусовку Mozgi Entertainment. Наташа активний користувач Instagram, де ділиться з фоловерами яскравими моментами свого життя. Так, в цей раз красуня показала неоднозначний знімок з співачкою Мішель Андраде, на якому вони ніби як цілуються.

На новому знімку Наташка і Мішель відображені, мабуть, в клубі або ресторані, на них темне вбрання. Андраде ніби сидить на ручках у Горової, а та її ніби цілує в губи, прикриваючи самий пікантний момент долонькою. У підписі до фото Наташка жартівливо запитує шанувальників, "а чи був поцілунок". Фолловери не залишили без уваги таку незвичайну публікацію красуні і почали її обговорювати. Деякі навіть припустили, що Мішель і Наташка закохана пара.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.