Популярна голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка знялася в одній з частин знаменитої бондіани, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала в мережі досить пікантний кадр, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Як видно, Оля відображена у цікавій декорації, вона ніби сперлася на капот намальованого автомобіля, сидячи біля нього навпочіпки. Для цікавої фотосесії Куриленко одягла сексуальне чорне боді-купальник, яке підкреслило ідеальну фігуру і оголила декольте. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і млосний вираз. У підписі до фото Ольга написала: "З нетерпінням чекаю свят!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.