Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно танцюрист показав шанувальникам миле і навіть веселе фото з коханою дружиною Ліліаною. Як видно, парочка влаштувала красиву фотосесію в цікавих образах. Так, на новому знімку Влад і Ліліана відображені в стрибку.

На ній красиве вбрання, яке складається з спокусливого шкіряного топа і пишної багатошарової спідниці бежевого відтінку. Волосся дівчини розпущене і трохи розпатлане стрибком, а на її обличчі легкий макіяж. Влад прийшов на фотосесію в синіх підкачаних джинсах і коричневому светрі. Вони обидва мило посміхаються в камеру. У підписі до фото Яма написав: "Підстрибом до нових цілей! @liliya_yama. By @christina.maslova". шанувальники у захваті від нового фото хореографа та його дружини, парочку засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.