Відомо, що в російських ЗМІ писали про те, що сім'я популярної актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк зазнає деякі фінансові труднощі. Дочка знаменитості Ганна продала свій бізнес, а мати Валентина заборгувала кругленьку суму за комуналку.

Анастасія Заворотнюк

Чоловік Заворотнюк, фігурист Петро Чернишов витрачає всі зароблені гроші на її лікування, яке обходиться досить дорого. До того ж, йому необхідно забезпечувати однорічну доньку Мілу.

На сьогоднішній день більшість російських видань повідомляють про те, що один з банків Російської Федерації заблокував рахунки Петра Чернишова. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Зазначається, що сім'я артистки неодноразово спростовувала інформацію, яку публікували на даному ресурсі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Згідно з даними Mash, активи Чернишова були заблоковані за ініціативою податкової служби Санкт-Петербурга, оскільки він і його компанії оформлені саме там.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов

Відомо також, що рахунки заблоковані вже протягом декількох місяців. Можливо, проблема пов'язана з підозрілими фінансовими операціями.

Нагадаємо, що російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зараз проходить реабілітацію в одній з приватних підмосковних клінік після серйозної операції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, може назавжди залишитися паралізованою.

Також портал Знай.ua писав, що рідні Анастасії Заворотнюк висловили в мережі своє обурення тим, що журналісти постійно крутяться навколо реабілітаційного центру, де знаходиться зірка серіалу "Моя прекрасна няня".