Популярна українська телеведуча і автор програми "Світське життя" Катя Осадча, яка днями вела корпоратив партії "Слуга народу", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Однак на її сторінці не часто можна побачити фото з чоловіком – відомим телеведучим Юрієм Горбуновим. Але днями зірка таки показала трепетний кадр з чоловіком.

Як видно, на новому фото Катя позує в красивому вечірньому платті смарагдового відтінку, яке красиво оголило її тендітні плечі. Волосся телезірки зібране в акуратну зачіску і прикрашене діадемою, а на її обличчі легкий макіяж. Осадча ніжно притискається до обличчя Юрія Горбунова і поклала руку йому на щоку. Він теж ошатний – у чорному смокінгу з білою сорочкою. Фолловери Каті в захваті від такого милого і навіть інтимного фото з чоловіком, парочку засипають захопленими компліментами.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.