Ведуча телевізійної гумористичної програми “Аншлаг” Регіна Дубовицька розповіла, що не підтримує одруження, коли люди вже у поважному віці. Як приклад такого шлюбу, вона привела нещодавнє одруження гумориста Євгена Петросяна на його помічниці.

В ефірі програми “Секрет на мільйон” Дубовицька сказала, що не розуміє таких нерівних шлюбів, а тих дівчат, що на них погодились, їй шкода. А про чоловіків популярна ведуча не шкодувала: “А що про чоловіків казати: їм вже час відлітати на небо”, - сказала Дубовицька.

Євген Петросян, скріншот: YouTube
Євген Петросян, скріншот: YouTube

Євген Петросян в 2018 році розлучився із своєю дружиною Оленою Степаненко, з якою вони прожили разом 33 роки. Після цього в ЗМІ стала з’являтись інформація про роман гумориста з його помічницею Тетяною Брухуновою. Сам Петросян закликав не вмішуватись в його особисте життя, але при цьому відмовився спростовувати чи підтверджувати чутки про свої стосунки з Брухуновою.

Нагадуємо, що раніше стало відомо про те, що з’явились чутки, нібито Брухунова вже чекає дитину від Петросяна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.