Популярний український співак Ріапобой випустив атмосферне новорічний кліп на пісню "Якщо хочеш Новий рік". У ньому показані сімейні сварки і примирення.

У кліпі показали історію сім'ї напередодні святкування Нового року. Конфлікт починається після того, як випадково падає миска з салатом. Справа доходить до бійки, діти починають їсти салат з підлоги, а ялинка падає.

Кліп з'явився 20 грудня на офіційному YouTube-каналі сольного проекту Дмитра Шурова Ріапобой. За короткий час комічне відео набрало більше 33 тисяч переглядів.

"Головне швидко помиритися і обійняти рідної людини", "У нас у родині майже кожне свято так проходить, люблю їх дуже", "Ці уповільнені кадри змусили мене сміятися. Чомусь спочатку не думала, що буде так комічно", "У Сальвадора Далі літали коти, а тут собака", – пишуть користувачі в мережі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Pianoboy показав буйство нещадної стихії на Kozak Fest.

Як повідомляв Знай. ua, український співак ледь не загинув через згубної звички.

Також Знай. ua писав, що Pianoboy розповів, як розбите пиво допомогло йому потрапити в "Океан Ельзи".