Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетною серією кадрів з прем'єри власного зимового шоу "Різдвяна історія", позуючи на сцені в різних вбраннях. Так, артистка виступила в компанії зіркових друзів, таких як "Время и Стекло", KAZKA, Michelle Andrade та інших, а на виступі з DZIDZIO і зовсім приміряла костюм імбирного пряничка.

"Стартувала #різдвянаісторіязтіноюкароль у Палаці Спорту 🌟 Чекатиму на тебе саме сьогодні! Дякую усім, хто був з нами вчора! Ми творимо історію разом ❤️", - поділилася радістю Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ти створюєш магію✨😻😻😻", "Спасибі за казку!!!🙏🏻❤️❤️це було незабутньо ✨✨✨😽😽💫💫", "Оце казка наяву😍😍😍", "З нетерпінням чекаємо на Різдвяне диво 😍😍😍😘", "Неймовірно 😍😍😍 головна чарівна казка 💫💫💫", "Мрія 😻❤️".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.