Батько покійної співачки Жанни Фріске втягнув покійного Йосипа Кобзона в брудні розбирання. Відомо, що новий конфлікт виник після того, як продюсер Йосип Пригожин висловив свою негативну думку з приводу музичного дебюту сестри Жанни Фріске.

Пригожин зазначив, що Наталя намагається копіювати образ Жанни. У відповідь на такі зауваження Володимир Фріске почав погрожувати кривавою розправою чоловікові Валерії.

Проте з Володимиром не вперше трапляються такі напади гніву. Стало відомо, що в такому агресивному стані він навіть коли подзвонив Йосипу Кобзону.

Володимир Фріске, фото: starhit.ru
Володимир Фріске, фото: starhit.ru

"Хто він такий, щоб мене ображати? Ми не друзі, ніколи не бачилися. Одного разу він просив, щоб я йому допоміг з Дмитром Шепелєвим, мовляв, ще не вечір — він з ним розрахується... Я тоді не зрозумів — а я тут узагалі причому? Він і Кобзону покійному дзвонив, за допомогою Шепелєву звертався. Треба стежити за його психологічним станом. Нехай перевірять представники правоохоронних органів його осудність", заявив Пригожин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Продюсер зазначив, що вважає, що Володимир Фріске повністю втратив адекватність і може бути небезпечним божевільним, якого треба ізолювати від суспільства.

"Придурок – саме ласкаве образу", - дивується Пригожин.

Нагадаємо, Фріске з'явилася перед весіллям Шепелєва з іншого.

Як повідомляв Знай. ua, Фріске повертається і це закінчиться погано.

Також Знай. ua писав, що між вдівцем Шепелєвим і батьком співачки вибухнув гучний скандал.