Стало відомо, що в Лос-Анджелесі спецназ затримав популярного російського репера Тіматі. У співака знайшли сумку, яка була битком набита доларами і автоматичну зброю.

Він заперечував, що знайдені гроші і автомат належали саме йому до тих пір, поки не зрозумів, що все, що відбувається було просто розіграшем.

З'ясувалося, що цей пранк влаштував близький друг знаменитості і його бізнес-партнер по лейблу Black Star. Тіматі розіграли під час його поїздки до США. У кафе до репера заявилися спецназівці в масках і зі зброєю. Вони почали вимагати інформацію про гроші та зброю, які були нібито в його сумці.

Співак зізнався, що він почав сумніватися в правдивості того, що відбувається тільки тоді, коли почув акцент спецназівців.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я, треба сказати, не відразу зрозумів, що взагалі відбувається, так як в Штатах такі речі трапляються, і краще в ці моменти взагалі не сіпатися. Тому, скажу чесно, секунд на 30 в нього вийшло, факт. Після я просто намагався зрозуміти, хто там кричить з акцентом з-під маски? Тупняк рідкісний", — поділився музикант.

До того ж, ошуканий артист пообіцяв помститися своєму другові. Також він переконаний, що його пранк буде набагато реалістичніше.

"Віталій, мій любий, приїжджай до Москви, я тобі тут такий пранк влаштував би... Ти б на третю добу тільки зрозумів, що ми жартуємо", — пригрозив він.

Нагадаємо, що відомий російський репер, засновник лейблу Black Star Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі, став батьком вдруге.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Сполучених Штатах Америки секретна служба допитала популярного репера Емінема з-за пісень про президента США Дональда Трампа і його сім'ю.

Також портал Знай.ua писав, що на відомого російського репера Pabl.A напали, коли той перебував за кермом власного авто.