Відому російську режисерку і художню керівничку театру "Современник" Галину Волчек медики госпіталізували в дуже важкому стані.

Про це повідомляє Telegram-канал "Lshot".

Галина Волчек, Вікіпедія
Галина Волчек, Вікіпедія

За інформацією ЗМІ, 86-річна Волчек ввечері 23 грудня було доставлено до лікарні співробітниками швидкої допомоги. Як уточнюється, у художнього керівника "Современника" виникли проблеми з серцем. Її розміщено в реанімації.

Також журналісти повідомляють, що Волчек знаходиться в комі. Госпіталізацію режисерки Галини Волчек прокоментувала заступник директора "Современника" Анастасія Осокіна:

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Людина літня, 86 років. У неї є проблеми "життєвого характеру". Вона в лікарні, але це не означає, що у нас трапилася катастрофа. У нас художній керівник, який періодично має потребу в медичному спостереженні. У неї був день народження 19 грудня, відчувала себе чудово! Ми всі вітали її!"

Нагадаємо, скористався інвалідністю: у Києві чоловік поглумився над 15-річною дівчинкою.

Як повідомляв Знай.uа проводка часів СРСР і неробочі пожежні сигналізації: студенти НАУ поділилися подробицями жахливої ночі у вогні.

Знай.uа писав, зухвалий напад на поліцейських "пофарбував" вулицю в червоний колір: перші подробиці.