Всесвітньо відомий британський співак Ед Ширан свого часу важив більше 100 кілограмів. Зайвою вагою хлопець страждав ще на початку своєї кар'єри. Тим не менш після численних глузувань з боку хейтерів і навіть близьких друзів співак позбувся 25 кіло.

Зараз Ед важить 76 кілограм і він повністю задоволений своїм зовнішнім виглядом. В результаті постійних насмішок у співака виникли комплекси, через які він навіть не знімався у власних кліпах. Про це пишуть британські ЗМІ.

Ед Ширан, Hello
Ед Ширан, Hello

Зі слів Еда Ширана, він з заздрістю дивився на Джастіна Бібера та інших артистів, які мають ідеальну фігуру, але впоратися з бажанням смачно поїсти і випити кілька келихів пінти на вечерю він не міг. Все ж за допомогою фахівців Ед Ширан сів на дієту і зайнявся спортом. Результат не змусив себе довго чекати, адже за короткий час співак схуд на 25 кілограм, і тепер він повністю задоволений своєю фігурою.

На сьогоднішній день Ед сам знімається у власних кліпах і веде активний спосіб життя. Самооцінка співака сильно виросла, але все-таки він негативно ставиться до людей, які критикують інших через особливості зовнішності.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в 2019 році Ширану було присуджено "Премію Міжнародний успіх" від BRIT Awards.

Нагадаємо, YouTube назвав найпопулярніший відеокліп десятиліття: зібрав мільярди переглядів.

Як повідомляв Знай.uа Ед Ширан, Кеті Перрі і не тільки: YouTube назвав кращі кліпи останнього десятиліття.

Знай.uа писав, пішли під вінець таємно від усіх: зіркові пари, яким вдалося неймовірне.