Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео з актрисою Евеліною Бледанс, присідаючи з жінкою замість штанги. Так, артист засипав Евеліну компліментами з приводу великих грудей і маленької ваги, а сама Бледанс відповіла, що їй було дуже "приємно" видертися на чоловіка Корольової.

"Присіду зі штангою волію присід з дівчатами)))Евеліна @bledans незважаючи на зріст і ...об'ємні "очі" ,виявилася дуже легким навантаженням))) так і навантаженням то її гріх називати!😃", - поділився емоціями Тарзан. Фолловери не пройшли повз: "Мені з тобою було так приємно, дорогий😻", "Так, високі відносини 😉", "Точно не силіконова? Ноги не гнуться....", "Дружині буде неприємно", "З дружиною потрібно присідати", "вдома качалкою отримав сто відсотків🤣", "Куди Наташа дивиться😉", "Наталія вас не ревнує?".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.