Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним фото, позуючи в жіночному образі і примірявши вечірнє чорне плаття з глибоким декольте, усипане срібними паєтками. Так, артистка пошила вбрання собі сама, як і багато речей у гардеробі, а також пожартувала, що однією ногою вже у 2020 році.

"Одна нога вже у 2020му😎
Вгадайте які кольори треба одягати в новорічну ніч?? dress by #ѕамашила ", - кумедно підписала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "💐😀 Жінка. ВАМП!!!👆", "Шикарна🌷❤️😍", "У 2020 пірнають ціліком!", "Леся виглядаєте у чорній,класичній,яскравій сукні,витончено,та вишукано,вам личить,ви леді.", "Це рік білого пацюка, тому світлі тони!👌", "Красуня обожнюю 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍", "Це все тому що довгі ноги!😉😄", "Відвал голови😍 Леся - краса писана!!!!))))".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.