Популярна актриса Тетяна Кравченко, яка народилася в Донецьку, а живе і будує кар'єру в Росії, а також зіграла роль Валюхи в "Сватах", розповіла про роботу артистів і акторську майстерність, пише Polliteka.net.

На своїй сторінці в Instagram Кравченко зізналася, що слава дійсно важлива для акторів.

серіал "Свати"
серіал "Свати"

"Кіно - цікавий досвід, воно дає славу, а вона необхідна акторові. Не вірю, коли кажуть: ми займаємося мистецтвом, і впізнаваність нам не потрібна, нічого подібного. Правда, бажання прославитися підстьобує по молодості, зараз це мене не хвилює, хоча приємно, коли дізнаються", - заявила вона в Instagram.

Серіал Свати, актриса Тетяна Кравченко

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому актриса зазначила, що навіть важливіше зйомок у кіно вважає роботу в театрі.

"Але важливіше, звичайно, театр. Глядачі завжди задають питання: "Як можна одне і те ж по кілька разів?" Але не буває двох схожих вистав. Життя на сцені дивовижне і відкрите. Кіно в силах вигідно піднести навіть бездарного актора — допоможуть оператор та монтаж", - одкровеннями поділилася актриса.

Нагадаємо, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа. Актриса Людмила Артем'єва, яка виконує роль Ольги Миколаївни, переїжджає в Німеччину.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть. Зате продовження серіалу отримає нову назву – "Золовка".

Також портал Знай.uа писав, що на фан-сторінці Олени Кравець і "Кварталу 95" в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії готуються до новорічних концертів.