Як відомо, у 2015 році нас покинула світла і неймовірна естрадна співачка Жанна Фріске, яка боролася за своє життя до останнього подиху, проте вона так і не змогла впоратися з пухлиною головного мозку.

Жанна Фріске

І от, з тих самих пір пройшло чимало часу, але пам'ять про Фріске живе й донині.

Так, довгий час сім'я знаменитості говорила про підготовку пам'ятника покійниці. І нарешті він був завершений і благополучно встановлений.

Проте більшість тих людей, яким вдалося побачити монумент, виявилися просто приголомшені тим, наскільки у нього мало схожості з особою Жанни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Монумент

Нагадаємо, що шоумен Дмитро Шепелєв потрапив в незручну ситуацію в торговому центрі, куди він відправився з двома дітьми. Колишній чоловік загиблої Жанни Фріске сам займається вихованням шестирічного сина Платона.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома російська співачка Жанна Фріске померла від раку вже більше 4 років тому, проте досі тривають пристрасті навколо її грошей.

Також портал Знай.ua писав, що сестра покійної співачки Жанни Фріске Наталя почала змінювати свою зовнішність. Цікаво, що ці зміни почалися напередодні весілля чоловіка покійної артистки ведучого Дмитра Шепелєва з Катериною Тулуповою.